24

Idag har vi tur för vi skapar djur!

2

Länets historia är full av intressanta kvinnors levnadsöden. Välkommen på vår populära söndagsföreläsning där du får veta mer om kvinnorna som gjort avtryck i historien och avsluta med fika där det bjuds på sju sorters kakor.

5

Är du nyfiken på vad som finns i länsmuseets föremålssamling? Följ med på en spännande visning av Westmannaarvets olika delar.

8

Helgen den andra advent, 8-9 dec kl 12-16, flyttar julen in på Karlsgatan 2. Det blir en julmarknad med en härlig blandning av hantverk från Västmanland, juliga godsaker, klappar, musik, pyssel och barnaktiviteter. Självklart går det även att besöka utställningarna på Västerås konstmuseum och Västmanlands länsmuseum som håller öppet som vanligt. Varmt välkommen!

8

Jultema i Pedagogen och Konstlabbet. Vi skapar julpynt och pyntar den stora julgranen på entrétorget tillsammans!

9

Se arkivet