Tjänsten som programansvarig på Västmanlands läns museum tillsatt

När då var nu forntidens folk och fäTjänsten som programansvarig för Västmanlands läns museum tillsatt

Vi kan med glädje meddela att vi har erbjudit tjänsten som programansvarig på Västmanlands läns museum till Anna Blom Allalouf och hon har tackat ja. Anna kommer närmast från en tjänst som intendent/verksamhetsutvecklare på Livrustkammaren i Stockholm. Anna har en bred erfarenhet från museivärden och har arbetat med Livrustkammarens programverksamhet och även varit ledare för programgruppen under en period. Hon har även arbetat som utställningsproducent och projektledare. Vi är jätteglada att Anna med sin stora erfarenhet och kompetens har tackat ja till tjänsten och vi önskar henne varmt välkommen under våren 2019!

Vi passar även på att skicka ett stort tack till alla fantastiska personer som sökt tjänsten.