• Här är du:

Karlsgatan2, Västerås
Fri entré men biljetter hämtas eller förbokas i Informationen på Karlsgatan 2

Om Katolska kyrkan​​​​​​​

Broder Natan OFM, Kyrkoherde Vår Frus Katolska församling, Västerås.

TISDAGSLUNCH PÅ KARLSGATAN 2

Vårens tema är Fri att förändra. I år firar vi att det var 500 år sedan reformationen, som kom att förändra mycket i vårt gemensamma samhälle. Hur ser vi på förändringarna idag? Att vara fri att förändra handlar om rörelser i samhället- att sätta spår i hur vi formar vår historia. Vi kommer bland annat att få kunskaper om Luther, Västmanländska kämpar, Domkyrkan, de tidigaste skrifterna i Stiftsbiblioteket samt en inblick i vad muslimsk feminism är. Boka din plats redan idag!

Det är fri entré men biljetter hämtas eller förbokas i Informationen på Karlsgatan 2. Det går bra att köpa lunch på Karlsgatan Kafé före eller efter föredraget.

Tisdagslunch på Karlsgatan 2 är ett Karlsgatan 2 evenemang. Det vill säga ett samarbete mellan Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum.

Startar: 2017-03-21