• Här är du:

Välkommen till Konstdygnet den 15-16 november!

Under ett dygn i Örebro får du ta del av föreläsningar, inspiration, samtal och workshops. Se bifogad fil för program. Bifogat finns även info om hotellrum till subventionerat pris.

Anmäl dig här!

Sista anmälningsdag är 7 november.

Konstdygnet är ett årligt återkommande seminarium och en mötesplats för utställningsarrangörer, curators, konstpedagoger, konstnärer och andra aktörer inom konstområdet. Konstdygnet arrangeras av Konstkonsulentverksamheterna i Region Uppsala, Region Västmanland, Landstinget Sörmland och Region Örebro län, tillsammans med Konstfrämjandet, Sveriges konstföreningar och Örebro läns museum. Konstdygnet turnerar runt mellan de fyra länen Sörmland, Västmanland, Uppsala och Örebro län.

Eftersom konst är ett prioriterat utvecklingsområde inom Region Västmanland står vi för deltagaravgiften för de deltagare (konstnärer, tjänstepersoner och politiker inom kulturområdet, utställningsarr., konstpedagoger) från Västmanland som deltar.

Varmt välkommen!

Sprid gärna informationen i till personer inom er kommun som kan tänkas vara intresserade av att delta.