• Här är du:

Utlysning för Kulturpitch

Nu söks det efter nya aktörer till Kulturpitchen 16 maj kl 13-17. Har du en arrangemangsidé eller projektidé som du vill berätta om och få möjligheten till nya samarbeten. Då ska du anmäla dig som pitchare till Kulturpitchen. Fyra väljs ut av de anmälda.

Det här är Kulturpitchen:

Kulturpitchen är kulturområdets motsvarighet till Draknästet och är en offentlig mötesplats som det regionala arrangörsnätverket erbjuder. Kulturpitchen hjälper arrangörer att förmedla sin idé och samtidigt så får arrangören förslag på utveckling och samarbeten. Kulturpitchen sker inför publik som också har möjlighet att komma med inspel.

Kulturpitchen går till så här:

4 kulturarrangörer får 5 minuter var på sig att pitcha sin idé för en panel. Panelen består av representanter från kultursektorn, näringsliv och civilsamhälle. Panelen får fem minuter att ställa efterföljande frågor till kulturarrangören. Efter det så ger panelen feedback på pitchen. Även publiken har möjlighet att komma med feedback.