• Här är du:

Sista anmälningsdagen 31 augusti 2018

Anmälan sker på bit.ly/anmalanjulmarknad

I december fylls lokalerna och gatan utanför museihuset Karlsgatan 2 av julstämning, hemslöjd och konsthantverk för första gången. Nu kan du ansöka om att vara med på den!

Den 8 - 9 december arrangerar museihuset Karlsgatan 2, som inkluderar Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum, en julmarknad i syfte att belysa och främja konsthantverk, hemslöjd och mathantverk från Västmanland med omnejd. Marknaden kommer också att speglas i huset med skapande aktiviteter för barn och musikunderhållning.

Platsen för årets julmarknad är både inne i museihuset Karlsgatan 2 och utomhus på själva Karlsgatan. Det kommer allt som allt att finnas cirka 50 platser.

Kriterier för konsthantverk och hemslöjd
Gärna lokalt från Västmanland

Föremålskategorier
Smycken
Pappersmaterial: Vykort, affischer
Textil
Smide
Trä
Keramik
Ljusstöpning

Kriterier för mathantverk
Gärna lokalt från Västmanland
Traditionellt kontra nytänkande

För att få en varierad och intressant marknad, förbehåller sig Karlsgatan 2 rätten att utefter kategorierna sålla i ansökningarna.

Bord utomhus 300 kr
Bord inomhus 500 kr
Priserna gäller bord och plats båda dagarna. Observera att mathantverk kommer automatiskt att placeras utomhus och hyra diskuteras i varje enskilt fall.

En bekräftelse på bokad plats skickas ut i september och då återkommer vi även med betalningsanvisning.

Vid eventuella frågor kontakta Erik Gurenwacht på erik.gurenwacht@regionvastmanland.se

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2018.

Ansökan ifylles via formuläret som du hittar via länken: bit.ly/anmalanjulmarknad