Barnlördag i Pedagogen – Julpyssel

Kom och skapa fritt utifrån temat julpyssel!

Julen börjar närma sig och då passar det ju utmärkt att sätta igång med julpyssel! Med papper, tyg och glitter kan du göra massa fint att hänga i julgranen. Kanske en julstjärna, en smällkaramell eller något helt annat? Kom och skapa fritt utifrån tema: julpyssel!

Barnlördagar i Pedagogen är barnens kreativa rum på länsmuseet! Här provar vi olika tekniker och material och i det egna skapandet uppmuntrar vi till att prova sig fram med stöd av en vuxen. Utifrån varierande teman får varje barn möjlighet att utforska sin egna kreativa process och delta i ett kravlöst skapande. Konstverken man har skapat får man självklart ta med sig hem och det är alltid fri entré!

 


 

Föranmälan till [email protected]. Ange följande uppgifter i din anmälan: Aktivitetsnamn, datum, namn på både barn och vuxna och e-postadress.

Har du anmält dig och senare får förhinder ber vi dig avboka via samma e-post som anmälan gjordes. Då kan någon annan få din plats! När arrangemanget är fullbokat skrivs det ut här i programkalendern eller så får du ett e-postmeddelande om att det tyvärr är fullsatt.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skype
Print

Tack för ditt bidrag till Älskade Västmanland! ♥