Insamling pågår: Älskade Västmanland

Insamling
Hej västmanlänning! Är du över 16 år och vill bidra med din berättelse om en personlig sak som handlar om ditt liv här i länet? Insamlingen pågår under 2023, men varför vänta? Skicka in din berättelse redan nu!
På Västmanlands läns museum är vi nyfikna på vad som är viktigt för dig. Just nu söker vi personliga berättelser från Västmanland om betydelsefulla saker.

Har du någon sak som betyder mycket för dig och är kopplad till området där du bor? Din berättelse behöver inte representera hela Västmanland eller en grupp du tillhör, utan vi är ute efter vad som är betydelsefullt just för dig. Vi vill undersöka vad saker betyder för olika västmanlänningars identitet och liv idag.

Din berättelse om din sak kan komma att hamna i en utställning som museet planerar att öppna hösten 2024. Alla berättelser kommer troligtvis inte få plats i utställningen. Därför sparar museet allt material vi får in för framtida generationer i länsmuseets arkiv.

Vi är glada att du har hittat hit och hoppas att du vill vara med och bidra till vår gemensamma historia! Genom detta hjälper du museet att bygga upp och sprida värdefull kunskap om vardagslivet idag.

 

>> Skicka in din berättelse här!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Tack för ditt bidrag till Älskade Västmanland! ♥