Vänthögar

”Jag fick i uppgift att hitta en plats i Västmanland som jag inte tycker om. Det var ganska svårt för till syvende och sist så finns det ju någonting fint med alla platser:  jag menar när jag provade och tänka på dem så var det någonting fint med dem alla.

Så jag fick fundera ett tag till och det som då kom upp var utmaningen att försöka leva mera cirkulärt. Då uppstår det högar i hemmet som inte jag trivs med. Det är gamla leksaker och kläder som ska till myrorna, kläder som har blivit för små för ett barn men som fortfarande för stora för nästa barn som ska upp på vinden, kartonger med kläder som har rätt storlek och sen ska provas igenom eller som har provats igenom men som är på väg upp till vinden igen.

Jag ser att jag har förändrat mitt beteende lite gentemot de här samlingsplatserna och nu är det mycket, mycket mera så att jag tar alltihop och skänker. Och sedan försöker gå och köpa tillbaka på second hand istället när det behövs.  Men det finns en viss tröghet i det och kanske passar ett cirkulärt liv bättre personer som är otroligt effektiva logistiker så att det inte såna här platser uppstår i hemmet.

Hursomhelst är dessa ”vänthögar” platser i Västmanland jag inte tycker om.”

Tack för ditt bidrag till Älskade Västmanland! ♥